SL Momentum - monipuolinen liikuttaja

Liikunta- ja hyvinvointipalveluja, monipuolisesti ja asiakaslähtöisesti

Equine

Yksilollistä ratsastuksenopetusta

Pidän yksityistunteja hevosillani Haminan Kolsilassa. Käytössä on 24x50 hiekkakenttä ja maastot. Hevoset ovat hyvin koulutettuja vähintään H:A tasoisia. Tuntikäytössä hevosia on kaksi ja yksi poni. Yksityistunnilla saat yksilöllistä opetusta, asioita ja tehtäviä voidaan käydä läpi haluttuun tahtiin. Tunneilla keskitytään muun opetuksen ohella myös istuntaan, sen vaikutukseen ja istunnan avulla hevoseen vaikuttamiseen. Mahdollisuus on tulla myös alkeiskurssille. Alkeiskurssilla (10 krt), asiakkaasta riippuen, käydään läpi ponin/hevosen hoitoa ja ratsastusta. Kurssin sisältöä voidaan muokata asiakkaan mieltymysten mukaan. Alkeiskurssi sisältää teoriapaketin hevosista ja ratsastuksesta sekä ratsastusta ja hevosenhoitoa. Alkeiskurssin käytyäsi on sinun helppo siirtyä ratsastamaan muihinkin ratsastuskouluihin esim. ryhmätunnille, koska perusasiat on käyty tarkasti läpi.

Valmennus

Pidän valmennustunteja koulu-ja esteratsastuksessa. Valmennustunnit toteutetaan yleensä yksityistunteina. Yksityistunti mahdollistaa parhaan mahdollisen tavan kehittyä ratsukkona. Valmennuksia voidaan toteuttaa yksittäisinä tunteina, tai kokonaisvaltaisesti. Kokonaisvaltaisessa valmennuksessa otetaan huomioon myös hevosen ja ratsastajan muu hyvinvointi oheisharjoitteineen ja käsittelyineen sekä tehdään vuosittainen valmennussuunnitelma.

Centered Riding

Centered Riding on tapa opettaa ratsastuksen klassisia perusteita. Opetuksessa käytetään paljon mielikuvia apuna sekä keskitytään oman kehon hallintaan yksinkertaisesti ja loogisesti. Oman kehonhallinnan avulla on mahdollisuus löytää irtonaisuutta, vapautta sekä koordinaatiota omien apujen käyttöön. Hevonen antaa feedbackiä kehonhallinnastasi ja se liikkuu tasapainoisemmin, ryhdikkäämmin sekä eteenpäinpyrkien. Sinusta ja hevosestasi tulee yhtenäinen ratsukko

Katso lisätietoja Centered Riding -sivustolta

 

 

Yhteystiedot

Suvi Lahtinen
044 2727 540
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy palveluista lisää!
Ota yhteyttä nyt

Suvi Lahtinen

  • Fysioterapeutti AMK
  • Lymfaterapeutti
  • Koulutettu hieroja
  • Vauvahieronnan ohjaaja
  • Eläinfysioterapeutti
  • Ratsastuksenopettaja
  • Centered riding ohjaaja